Zdravie a krása - Zdravie a krása



V této kategorii hledáte:
inzercia zdarma a bazár
Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: DETTOL, PROTEX, ALPA, SAVO, JEDNORAZOVÉ RUKAVICE - [7. dubna 2020]


Predám nadbytočné zásoby nasledovných dezinfekčných a ochranných prostriedkov:

DETTOL s Aloe Vera a vitamínom E – Antibakteriálne tekuté mydlo 250 ml v manuálnom dávkovači s pumpičkou ==> cena 9 EUR/ks

BALEA – Antibakteriálne jemné tekuté mydlo s pantenolom 300 ml v manuálnom dávkovači s pumpičkou ==> cena 5 EUR/ks

DETTOL No Touch Kids – Bezdotykový dávkovač tekutého mydla + náplň 250 ml Dobrodruh s aloe vera (sada obsahuje aj 2 batérie AA a 2 stránky samolepiek) ==> cena 14 EUR/sada

DETTOL Kids náplň do bezdotykového dávkovača – Antibakteriálne tekuté mydlo 250 ml (Soap Magic alebo Fun Maker – popis viď nižšie) ==> cena 6 EUR/ks

PROTEX Ultra, Fresh alebo Deep Clean – Antibakteriálne tuhé mydlo 90 g ==> cena 2,50 EUR/ks

VILEDA Multi Latex 10+2 M/L – Jednorazové latexové nepudrované biele rukavice (12 ks v balení) ==> cena 4 EUR/balenie

ALPA FRANCOVKA Liehový bylinkový roztok 60 ml (malá fľaška do vrecka či do kabelky) ==> cena 3,50 EUR/ks

ALPA FRANCOVKA Liehový bylinkový roztok 160 ml (väčšia fľaška) ==> cena 4 EUR/ks

SAVO Dezinfekcia Bez chlóru na vodný kameň (sprej 700 ml) ==> cena 6 EUR/ks

SAVO Prim Kvetinová vôňa (parfumované SAVO Original) – tekutý čistiaci a dezinfekčný prípravok (XL balenie 1,2 L – popis viď nižšie) ==> cena 4 EUR/ks

SAVO Original (kanister 5 kg – popis viď nižšie) ==> cena 15 EUR/ks

Možný IBA OSOBNÝ ODBER V BRATISLAVE (Ružinov)
V MINIMÁLNEJ HODNOTE 24 EUR (pri ľubovoľnej kombinácii jednotlivých produktov).

Podľa možnosti mi prosím nevolajte, ale NAPÍŠTE stručnú SMS na číslo 0948 477 867 obsahujúcu počet kusov z jednotlivých produktov, o ktoré máte záujem. Majte pritom prosím na zreteli dodržanie minimálnej hodnoty objednávky. Pri najbližšej možnej príležitosti (nemusí to byť nevyhnutne obratom) sa Vám ozvem naspäť a dohodneme si termín prevzatia.

Mimobratislavčania prosím rešpektujte, že neposielam poštou na dobierku (ani pri úhrade vopred na účet).

Možný aj barter – výmena za respirátor triedy FFP3 (originálne hygienicky zabalený) alebo dezinfekčný gél na ruky Sanytol alebo Dettol. Výmenný pomer by bol predmetom dohody.

Náhradné mydlo do automatického dávkovača DETTOL s jemnou vôňou harmančeka (Mydlový kúzelník) alebo príjemnou vôňou grapefruitu (Bavič) sa postará o umytie až 99,9 % všetkých baktérií a vírusov. Zároveň je mydlo DETTOL veľmi šetrné, nevysušuje a pokožka je po použití jemná. Dermatologicky testované.

ALPA Francovka je osvedčený domáci prípravok s dezinfekčnými a antiseptickými účinkami vďaka obsahu 60% objemových denaturovaného alkoholu. Možno z neho podomácky vyrobiť aj dezinfekčný gél na ruky.

SAVO Prim je univerzálny čistič, vhodný aj do domácností s domácimi zvieratami, ktorý spoľahlivo likviduje 99,9 % baktérií, vírusov, kvasiniek a plesní. Použitie: umývanie a dezinfekcia plôch a podláh, sanitárnej keramiky, WC, drezov, kuchynských potrieb, hračiek a miest výskytu domácich maznáčikov. Dezinfekčná látka: chlórnan sodný.

SAVO Original likviduje choroboplodné zárodky, baktérie a vírusy, riasy a nižšie huby, odstraňuje pachy. Vyniká mimoriadne vysokou čistotou a unikátnou ekologickou hodnotou, pre ktorú je schválený i pre dezinfekciu vody v bazénoch a ako jediný i pre pitnú vodu v studniach. Slúži na čistenie a dezinfekciu podláh, nábytku, kuchynského a hygienického náčinia.

KONTAKT: 0948 477 867

 
© 2007-2024 Inzercia zdarma, bazár. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzercie | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov v systéme DoBazaru.sk. Akékoľvek kopírovanie alebo iné využívanie obsahu inzercie DoBazaru.sk je zakázané bez súhlasu prevádzkovateľa.

Do Bazáru hľadáte tiež pod spojením inzercia zdarma na internete. Ďalej tiež záujemcovia o automobily hľadajú inzercia áut všetkého druhu. Mamičky i oteckovia hľadajú pre svoje deti mimi bazar plný detského oblečenia i hračiek. Fauna inzercia je zase určená všetkým milovníkom zvierat. Môžete tu inzerovať všetky zvieratá. Pre milovníkov rýchlych strojov a veteránov je určená česká motoinzercia kde nakúpite nové aj ojazdené motorky alebo ich príslušenstva. Náš bazár je určený pre širokú verejnosť, kedy súkromná inzercia a tiež z časti komerčná inzercia je zdarma. Máte možnosť pridávať fotografie k Vašim inzerátom alebo je zviditeľňovať. Náš bazár môžete navštíviť aj cez stránky ebazoš kedy Vás presmerujeme do nášho bazáru a nájdete tak u nás inzeráty zadarmo. Staňte sa aj našim fanúšikom na facebooku a získavajte výhody pre fanúšikov profilu.

Česká verzia bazáru Bazar - inzerce zdarma
0.04