Zdravie a krása - Zdravie a krása



V této kategorii hledáte:
inzercia zdarma a bazár
Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: DETTOL, PROTEX, ALPA, SAVO, JEDNORAZOVÉ RUKAVICE - [17. dubna 2020]


Predám nadbytočné zásoby nasledovných dezinfekčných a ochranných prostriedkov:

DETTOL s Aloe Vera a vitamínom E – Antibakteriálne tekuté mydlo 250 ml v manuálnom dávkovači s pumpičkou ==> cena 9 EUR/ks

BALEA – Antibakteriálne jemné tekuté mydlo s pantenolom 300 ml v manuálnom dávkovači s pumpičkou ==> cena 4 EUR/ks

DETTOL No Touch Kids – Bezdotykový dávkovač tekutého mydla + náplň 250 ml Dobrodruh s aloe vera (sada obsahuje aj 2 batérie AA a 2 stránky samolepiek) ==> cena 14 EUR/sada

DETTOL Kids náplň do bezdotykového dávkovača – Antibakteriálne tekuté mydlo 250 ml (Soap Magic alebo Fun Maker – popis viď nižšie) ==> cena 6 EUR/ks

PROTEX Ultra, Fresh alebo Deep Clean – Antibakteriálne tuhé mydlo 90 g ==> cena 2 EUR/ks

PROFISSIMO – Jednorazové rukavice nitrilové čierne veľké nepudrované (60 ks v balení) ==> cena 14 EUR/balenie

VILEDA Multi Latex 10+2 M/L – Jednorazové rukavice latexové nepudrované biele (12 ks v balení) ==> cena 3 EUR/balenie

ALPA FRANCOVKA Liehový bylinkový roztok 60 ml (malá fľaška do vrecka či do kabelky) ==> cena 3 EUR/ks

ALPA FRANCOVKA Liehový bylinkový roztok 160 ml (väčšia fľaška) ==> cena 3,50 EUR/ks

DETTOL Antibakteriálny sprej na povrchy Original 500 ml (popis viď nižšie) ==> cena 7 EUR/ks

SAVO Dezinfekcia Bez chlóru na vodný kameň (sprej 700 ml) ==> cena 6 EUR/ks

SAVO Prim Kvetinová vôňa (parfumované SAVO Original) – tekutý čistiaci a dezinfekčný prípravok (XL balenie 1,2 L – popis viď nižšie) ==> cena 4 EUR/ks

SAVO Original (kanister 5 kg – popis viď nižšie) ==> cena 12 EUR/ks

MINIMÁLNA HODNOTA OSOBNÉHO ODBERU V BRATISLAVE (pri ľubovoľnej kombinácii jednotlivých produktov) je 24 EUR.

DOBIERKA JE MOŽNÁ pri minimálnej hodnote odberu 50 EUR, za predpokladu uhradenia poštovného a balného vo výške 5 EUR vopred na môj bankový účet. Na dobierku nie je možné zaslať SAVO Original ani SAVO Prim.

Možný aj barter – výmena za respirátor triedy FFP3 (originálne hygienicky zabalený) alebo dezinfekčný gél na ruky Sanytol alebo Dettol. Výmenný pomer by bol predmetom dohody.

Náhradné mydlo do automatického dávkovača DETTOL s jemnou vôňou harmančeka (Mydlový kúzelník) alebo príjemnou vôňou grapefruitu (Bavič) sa postará o umytie až 99,9 % všetkých baktérií a vírusov. Zároveň je mydlo DETTOL veľmi šetrné, nevysušuje a pokožka je po použití jemná. Dermatologicky testované.

ALPA Francovka je osvedčený domáci prípravok s dezinfekčnými a antiseptickými účinkami vďaka obsahu 60% objemových denaturovaného alkoholu. Možno z neho podomácky vyrobiť aj dezinfekčný gél na ruky.

DETTOL tekutý prípravok v spreji ničí 99,9% baktérií a vírusov (Escherichia coli, Enterococcus hirae, Staphylococcus aureus, Pseudemona aeruginosa, vírus chrípky). Odstraňuje 90% alergénov (prach, mačacia a psia srsť, peľ) prítomných na tvrdom neporéznom povrchu. Vhodný na kuchynské dosky, detské stoličky, prebaľovacie podložky, chladničky, odpadkové koše, drezy, vodovodné kohútiky či toaletné sedadlá. Nevhodný na okná, zrkadlá, látky, natreté či lakované povrchy. Jeho biocídny účinok nastupuje v priebehu 5 minút.

SAVO Prim je univerzálny čistič, vhodný aj do domácností s domácimi zvieratami, ktorý spoľahlivo likviduje 99,9 % baktérií, vírusov, kvasiniek a plesní. Použitie: umývanie a dezinfekcia plôch a podláh, sanitárnej keramiky, WC, drezov, kuchynských potrieb, hračiek a miest výskytu domácich maznáčikov. Dezinfekčná látka: chlórnan sodný.

SAVO Original likviduje choroboplodné zárodky, baktérie a vírusy, riasy a nižšie huby, odstraňuje pachy. Vyniká mimoriadne vysokou čistotou a unikátnou ekologickou hodnotou, pre ktorú je schválený i pre dezinfekciu vody v bazénoch a ako jediný i pre pitnú vodu v studniach. Slúži na čistenie a dezinfekciu podláh, nábytku, kuchynského a hygienického náčinia.

KONTAKT: 0948 477 867

 
© 2007-2024 Inzercia zdarma, bazár. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzercie | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Prevádzkovateľ nenesie zodpovednosť za obsah uverejňovaných inzerátov v systéme DoBazaru.sk. Akékoľvek kopírovanie alebo iné využívanie obsahu inzercie DoBazaru.sk je zakázané bez súhlasu prevádzkovateľa.

Do Bazáru hľadáte tiež pod spojením inzercia zdarma na internete. Ďalej tiež záujemcovia o automobily hľadajú inzercia áut všetkého druhu. Mamičky i oteckovia hľadajú pre svoje deti mimi bazar plný detského oblečenia i hračiek. Fauna inzercia je zase určená všetkým milovníkom zvierat. Môžete tu inzerovať všetky zvieratá. Pre milovníkov rýchlych strojov a veteránov je určená česká motoinzercia kde nakúpite nové aj ojazdené motorky alebo ich príslušenstva. Náš bazár je určený pre širokú verejnosť, kedy súkromná inzercia a tiež z časti komerčná inzercia je zdarma. Máte možnosť pridávať fotografie k Vašim inzerátom alebo je zviditeľňovať. Náš bazár môžete navštíviť aj cez stránky ebazoš kedy Vás presmerujeme do nášho bazáru a nájdete tak u nás inzeráty zadarmo. Staňte sa aj našim fanúšikom na facebooku a získavajte výhody pre fanúšikov profilu.

Česká verzia bazáru Bazar - inzerce zdarma
0.05